Transport van tijdkritische en high value-ladingen

Door de jaren heen heeft Schiepers Transport een ruime ervaring opgebouwd in het transport van tijdkritische leveringen en high value-ladingen. Want hoogwaardige goederen, vragen om een hoogwaardige aanpak. Daarbij mag niets aan het toeval worden overgelaten.

Voorbeeld alt text

Transport van tijdkritische leveringen

Een afspraak is een afspraak. En een deadline is een deadline. Dat vinden we bij Schiepers Transport vanzelfsprekend, al helemaal als het op hoogwaardige goederen aankomt. Ons team en ons materieel staan dan ook steeds klaar voor het transport van bijvoorbeeld machineonderdelen of productieonderdelen. Om de goederen van de gewenste locatie naar de gewenste bestemming te brengen. Uiteraard binnen de gewenste termijn én met oog voor veiligheid.

Voorbeeld alt text

Beveiligd transport

Elektronische apparatuur is maar al te vaak een favoriet doelwit van dievenbendes. Voor deze en andere diefstalgevoelige goederen hebben we dan ook een speciaal veiligheidsbeleid uitgewerkt. Zo maken we voor waardevolle ladingen bijvoorbeeld gebruik van speciale sloten, vervoeren we de goederen in speciale harde kastopleggers en bekijken we samen met onze klanten welke veiligheidsmaatregelen we op maat van hun logistieke noden kunnen treffen. Om zo samen het risico tot een minimum te beperken. Onze voertuigen worden gedurende het volledige traject getraceerd en gemonitord via een track&trace-systeem.

Voorbeeld alt text

Luchtvrachtvervoer

We zijn niet alleen actief op de weg, maar dragen ook ons steentje bij aan vlot vervoer via de lucht. We verzorgen de verplaatsingen tussen luchthavens zoals Liège Airport, Brussels Airport, Schiphol (Amsterdam), Charles de Gaulle Airport (Parijs) en luchthaven Frankfurt am Main. Dankzij onze met rollenbaansystemen uitgevoerde opleggers kunnen luchtvrachtcontainers of -pallets snel worden geladen en gelost.

Wenst u graag een transport van tijdkritische of diefstalgevoelige ladingen in te plannen?

Contacteer Schiepers Transport voor een offerte op maat!

Contact opnemen