Dé partner voor transport van bouwmaterialen

Elementen voor montagebouw, materialen voor ruwbouw, betonproducten, ramen, bekistingen … Stuk voor stuk vergen ze een specifieke aanpak op het vlak van vervoer. Bovendien moeten ze ook geleverd worden in de juiste fase van het bouwproces. Schiepers Transport specialiseert zich sinds 2005 in transporten voor de bouwsector. Dankzij onze professionele aanpak, met extra aandacht voor veiligheid en ladingszekering, komen de gewenste goederen veilig en op het moment dat u dat wenst aan op de werf.

Uitgebreid wagenpark

Welke vrachtwagen is het meest geschikt voor welke goederen? Graag denken we vanuit onze jarenlange expertise proactief mee over de in te zetten vrachtwagens. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van kraanwagens als de goederen door onszelf geladen en gelost moeten worden, van open plateauwagens voor bijvoorbeeld grote betonnen elementen en van tautliners, ook wel schuifzeilenwagens genoemd, voor fragiele goederen die niet nat mogen worden tijdens het transport. Zo komen we optimaal tegemoet aan uw transportvraag.

Uitzonderlijk vervoer

Goederen met uitzonderlijke afmetingen, of het nu in de hoogte, breedte of lengte is, vergen uitzonderlijke oplossingen. Denk maar aan bijvoorbeeld betonnen putten of elementen voor grote infrastructuurwerken. Schiepers Transport beschikt met eigen plateauwagens niet alleen over het juiste materieel, maar ook over de juiste vergunningen om deze goederen professioneel en veilig naar hun bestemming te brengen.

Aan te leveren
Open plateauwagen
Foto nog te selecteren
Tautliner
Foto nog te selecteren
Kraanwagen
Foto nog te selecteren
Open plateauwagen
Foto nog te selecteren
Open plateauwagen
Foto nog te selecteren
Oplegger voor uitzonderlijk vervoer
Voorbeeld alt text

Oog voor ladingzekering en veiligheid

In een sector als de bouwsector, waar het risico op arbeidsongevallen groot is, is een weldoordacht veiligheidsbeleid cruciaal. Vanuit onze rol als transporteur zijn we voortdurend op zoek naar manieren om die veiligheid te kunnen garanderen. Zo zorgen we er bijvoorbeeld steeds voor dat onze chauffeurs tijdens de ophaling, het transport en de aflevering van bouwmaterialen secuur en met de nodige voorzichtigheid te werk gaan. Daarnaast hebben we ook veel aandacht voor de ladingzekering.

Bent u op zoek naar een partner voor transport van bouwmaterialen?

Contacteer Schiepers Transport dan voor een offerte op maat van uw wensen.

Contact opnemen