Gespecialiseerd transport door een betrokken partner

Schiepers Transport is opgericht in 2005 als transportfirma voor algemeen vervoer. Ondertussen heeft ons team zich gespecialiseerd in drie verschillende domeinen:

Flexibel en deskundig

Schiepers Transport is een autonome, onafhankelijke speler die alle middelen en mensen zélf in huis heeft om uw logistieke opdracht in goede banen te leiden. Dat doen we flexibel, deskundig en met oog voor de noden van uw bedrijf en goederen. Ook als deze een complexe aanpak vereisen. Er wordt nauwgezet gewaakt over de planning en coördinatie van alle transporten. De betrokkenheid van ons team maakt ons tot een voorkeurspartner van heel wat bedrijven.

Standtrailers

Ons wagenpark omvat maar liefst 50 opleggers van verschillende types. Deze capaciteit is ook voor onze klanten een absolute troef. Zo kunnen we een lege oplegger op het gewenste moment leveren, en de gevulde oplegger in eenzelfde flow meenemen. Een prima manier om uw interne planning en de werkdruk voor uw magazijniers te verlichten. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare partner om bouwmaterialen te vervoeren of een oplossing zoekt voor uw high value-goederen of temperatuurgevoelige ladingen. Schiepers Transport garandeert een passende oplossing.

Voorbeeld alt text

Vernieuwend en vooruitstrevend

Schiepers Transport focust zich op complementaire sectoren. Het voordeel van deze aanpak voor u als klant is tweeledig. Enerzijds kunnen onze chauffeurs en vrachtwagens hierdoor onafgebroken worden ingezet, wat een gunstig effect heeft op onze tarieven. Anderzijds zorgt die focus op specifieke sectoren ervoor dat we een echte expertenrol hebben uitgebouwd. Neem daarbij nog onze voortdurende investeringen in service en infrastrucuur en u weet dat uw goederen, hoe precair ook, steeds in de allerbeste handen zijn.

“Wist u dat de gemiddelde vrachtwagen in ons wagenpark slechts 2,5 jaar oud is?”

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op logistiek vlak?

We werken graag een offerte op maat uit.

Contact opnemen