Wij staan klaar om uw transport te verzorgen

Contacteer ons
Vrachtwagen met kraan op een achterlegger voor het verplaatsen van bouwmaterialen

Bouwtransport

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner die uw bouwmaterialen veilig en professioneel tot op de werf vervoert? Dankzij ons eigen team en uitgebreide materieel, zoals plateauwagens en kraanwagens, kunnen we uw transportvraag flexibel beantwoorden. En met kennis van zaken.

Lees meer
Vrachtwagen park van vrachtwagens voor high value-transport

High value-transport

Diefstalgevoelige of tijdkritische leveringen, zoals bijvoorbeeld medische apparatuur of technologische producten, vergen een kordate en gespecialiseerde logistieke aanpak. Schiepers Transport laat daarbij niets aan het toeval over. Met onze firma doet u een beroep op een deskundig transportteam dat als geen ander weet om te gaan met veiligheid en tijdsdruk.

Lees meer
Achterlegger voor temperatuurgecontroleerd transport

Temperatuurgecontroleerd transport

Bent u importeur of exporteur van groenten en fruit, planten, of andere temperatuurgevoelige producten en wilt u kunnen rekenen op uw logistieke partner? Ons wagenpark is uitgerust met uiteenlopende voertuigen die de temperatuur van uw lading zelfs onder de meest extreme omstandigheden onder controle houden. En dat van de pick-uplocatie tot op de plaats van bestemming.

Lees meer
Voorbeeld alt text

Over Schiepers Transport

Schiepers Transport uit Riemst (Limburg) is hét transportbedrijf bij uitstek voor de professionele sector. De firma werd in 2005 opgericht door Kristof Schiepers en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in drie specifieke logistieke diensten: transport voor de bouwsector, temperatuurgecontroleerd transport en transport van diefstalgevoelige en tijdsgevoelige ladingen. “Welke logistieke vraag u ook heeft, ons betrokken team werkt er graag de gepaste oplossing voor uit,” legt de zaakvoerder uit. “En dankzij onze eigen wagens én eigen chauffeurs kunnen we u daarbij steeds een transparante en vlotte logistieke planning garanderen. Onze sterkte is daarbij de proactieve aanpak die we steeds hanteren.”

Het is trouwens ook die proactieve houding die ons in staat stelt om pannes en technische defecten aan onze vrachtwagens snel op te sporen en te herstellen. We voorzien naast een wekelijkse wasbeurt van onze wagens, daarom ook telkens een technische check-up in onze eigen onderhoudsplaats. Zo kunnen we kort op de bal spelen wanneer er een onderhoud of reparatie nodig is. Op onze afgesloten parking zijn onze opleggers, ook geladen, in veilige handen.

Bent u op zoek naar een ervaren logistieke partner met een eigen wagenpark?

Neem dan contact op met Schiepers Transport, wij werken graag een voorstel op maat uit.

Contact opnemen